Meld deg til Nyhetsbrevet





Rosalia Redondo

 

Rosalia Redondo har jobbet med Unge Kokker siden 2015 og har sitt eget cateringfirma «Mexican Alternativ cooking» siden 2014. Hun er opprinnelig fra Mexico, er utdannet kokk i Norge og som konditor ved Cordon Bleu i Paris. Rosalia er bereist og har erfaring med mat fra mange verdens hjørner: Indisk, thailandsk, vietnamesisk, spansk, amrikansk m.m 
Hun tilbyr også spesialkurs for allergikere med bl.a cøliaki eller laktoseintoleranse.
I kokeboken: «Smaken av våre hjemland» så var Rosalias bidrag tradisjonell meksikansk mat.


Tilbakemelding:
«Ungdommene som meldte seg på var meget fornøyd med opplegget. Rosalia var veldig flink, både som kokk, og med ungdommene. Rett og slett en kjempedame, som leverte til gull :)Masse god mat ble laget og alle ungdommene på huset den kvelden, nesten 60 stk, fikk servert mat :)
Vi er veldig fornøyde, tusen takk for ett flott opplegg!» 

Espen, leder fritidsklubb i Trondheim.

Spørsmål og bestilling av kurs sendes til Gita@ungekokker.no eller ring 95814338

© UngeKokker 2015 | Skriv e-post: info(at)ungekokker.no | TLF: 958 14 338