Rosalia Redondo

Rosalia Redondo har jobbet med Unge Kokker siden 2015 og har hatt sitt eget cateringfirma «Mexican Alternativ cooking» siden 2014. Hun er opprinnelig fra Mexico, er utdannet kokk i Norge og som konditor ved Cordon Bleu i Paris. Rosalia er bereist og har erfaring med mat fra mange verdens hjørner: Indisk, thailandsk, vietnamesisk, spansk, amerikansk m.m Hun tilbyr også spesialkurs for allergikere med bl.a cøliaki eller laktoseintoleranse.

I kokeboken «Smaken av våre hjemland» var Rosalias bidrag tradisjonell meksikansk mat.

Tilbakemelding:
«Ungdommene som meldte seg på var meget fornøyd med opplegget. Rosalia var veldig flink, både som kokk, og med ungdommene. Rett og slett en kjempedame, som leverte til gull :)Masse god mat ble laget og alle ungdommene på huset den kvelden, nesten 60 stk, fikk servert mat 🙂 Vi er veldig fornøyde, tusen takk for ett flott opplegg!»
– Espen, leder fritidsklubb i Trondheim.

Spørsmål og bestilling av kurs sendes til Gita@ungekokker.no eller ring 95814338