Våre foredrag

Vi har høy kompetanse når det gjelder kosthold, matsvinn og bærekraft, ernæring knyttet til fysisk aktivitet, psykisk helse, et smart og godt sammensatt kosthold, samt ulike helseutfordringer som: Diabetes, hvordan unngå vekttap ved parkinsons, berikning av mat, hvordan å holde vekta, hvilke hjelpemidler man kan bruke ved matlaging, smart mat for personer med utviklingshemming.

Les mer om konkrete foredrag vi tilbyr innenfor ulike tema her:

Grunnleggende ernæring og helsedirektoratets kostråd

  • Kostrådene – anbefaling til et sunt kosthold
  • Nok og riktig næring for ungdom
  • Næringsstoffenes rolle i kroppen
  • Menyplanlegging og forbrukerinformasjon på matemballasje
  • Kompetanseheving i grunnleggende kosthold og ernæring for helsepersonell
  • Kompetanseheving i grunnleggende kosthold og ernæring for ansatte i barnevernsinstitusjoner

Kosthold og ernæring for ulike grupper:

Bærekraft, matsvinn og matkultur:

Livsstilsendringer og vektreduksjon:

Spesifikke ernæringstema og helse:

Sunn mat, matglede og praktiske tips: