Ledige stillinger
Kursholder matverksted i prosjektet Redd smart mat

Om Unge kokker
Unge Kokker kurs- og kompetansesenter har 12 års erfaring i arbeidet med å bedre kunnskap om mat og folkehelse i hele Norge. Vi har som utgangspunkt at kunnskapsbasert matglede skal være et viktig virkemiddel i alt vårt arbeid. Erfaringsmessig har vi bred kompetanse i forbindelse med kurs og foredrag for ulike målgrupper, og har nært samarbeid med kokker som har god faglige kompetanse på området sunn mat og folkehelse.
Våre samarbeidspartnere er bl.a forskningsinstitusjoner knyttet til Norge Teknisk Naturvitenskapelige Universitet, NTNU, OsloMet, og særlig Regionalt senter for fedmeforskning ved universitetssykehuset St.Olav. Unge Kokker er også involvert i strategiarbeidet for innovasjon i Helse Midt-Norge.
Stillingsbeskrivelse
Vi søker kursholder(e) til våre matverksteder i Redd smart mat-prosjektet i Oslo/Viken. På matverkstedene lager vi spennende mat av råvarer som egentlig blir kastet og lærer barn og ungdom teori og praktiske ferdigheter innen matredding.

Engasjementet innebærer å holde inntil tre matverksteder i måneden fra og med mars 2023 og kan fint kombineres med studier eller annet deltidsarbeid.
Arbeidsoppgaver
- Formidle kunnskap om mat, ernæring og bærekraft
- Formidle matglede
- Planlegge og gjennomføre innkjøp av råvarer og sette sammen meny av matsvinn
- Gjennomføring matverksted
- Evaluering av eget kurs
- Ta bilder med mobil på kurset
Vi søker deg som:
- Har interesse for ernæring og bærekraftig mat
- Har relevant fagkompetanse eller relevant arbeidspraksis (folkehelse, Samfunnsernæring, kokkefag, barne- og ungdomsarbeid, pedagogikk)
- Liker å jobbe med barn/ungdom
- Har gode muntlige kommunikasjonsevner
- Er positiv og løsningsorientert
- Evner å jobbe godt selvstendig og strukturert
Det er et pluss om du:
Har erfaring med mat, helse og bærekraft og/eller med formidling
Fortvil ikke om du ikke kan krysse av for alt, det viktigste er at du er lærevillig og trygg på å formidle og jobbe med barn og ungdom.

Praktisk informasjon:
- Engasjementet er deltid med inntil tre matverksteder i måneden
- Engasjementet er midlertidig fra og med mars 2023 til og med oktober 2023 med mulighet for forlengelse
- Kursene gjennomføres i Oslo og Viken-området, og som kursholder må du kunne reise på besøk til ulike fritidsklubber/lag/foreninger m.m., som booker kurs med oss. Kursene foregår på ettermiddag/kveld.
- Søknader blir behandlet fortløpende
- Søknad og CV sendes til mail@ungekokker.no
Ved spørsmål om stillingen kan henvendelser rettes til:
Sandra Mauer, Administrasjonsansvarlig Unge Kokker
Mail: mail@ungekokker.no
Tlf: 99388915