Ledige stillinger

Kursholder matverksted i prosjektet Redd smart mat

Om Unge kokker

Unge Kokker kurs- og kompetansesenter har 12 års erfaring i arbeidet med å bedre kunnskap om mat og folkehelse i hele Norge. Vi har som utgangspunkt at kunnskapsbasert matglede skal være et viktig virkemiddel i alt vårt arbeid. Erfaringsmessig har vi bred kompetanse i forbindelse med kurs og foredrag for ulike målgrupper, og har nært samarbeid med kokker som har god faglige kompetanse på området sunn mat og folkehelse. 

Våre samarbeidspartnere er bl.a forskningsinstitusjoner knyttet til Norge Teknisk Naturvitenskapelige Universitet, NTNU, OsloMet, og særlig Regionalt senter for fedmeforskning ved universitetssykehuset St.Olav. Unge Kokker er også involvert i strategiarbeidet for innovasjon i Helse Midt-Norge.  

Stillingsbeskrivelse

Vi søker kursholder(e) til våre matverksteder i Redd smart mat-prosjektet i Oslo/Viken. På matverkstedene lager vi spennende mat av råvarer som egentlig blir kastet og lærer barn og ungdom teori og praktiske ferdigheter innen matredding.

Engasjementet innebærer å holde inntil tre matverksteder i måneden fra og med mars 2023 og kan fint kombineres med studier eller annet deltidsarbeid.

Arbeidsoppgaver

Vi søker deg som:

Det er et pluss om du:

Har erfaring med mat, helse og bærekraft og/eller med formidling

Fortvil ikke om du ikke kan krysse av for alt, det viktigste er at du er lærevillig og trygg på å formidle og jobbe med barn og ungdom.

Praktisk informasjon:

Ved spørsmål om stillingen kan henvendelser rettes til:

Sandra Mauer, Administrasjonsansvarlig Unge Kokker

Mail: mail@ungekokker.no

Tlf: 99388915