Ledige stillinger

Kursholder matverksted i prosjektet Redd smart mat

Om Unge kokker

Unge Kokker kurs- og kompetansesenter har 13 års erfaring i arbeidet med å bedre kunnskap om mat og folkehelse i hele Norge. Vi har som utgangspunkt at kunnskapsbasert matglede skal være et viktig virkemiddel i alt vårt arbeid. Vi har bred kompetanse og erfaring med kurs og foredrag for ulike målgrupper, og har nært samarbeid med kokker som har god faglige kompetanse på området sunn mat og folkehelse. 

Vi samarbeider med forskningsinstitusjoner knyttet til Norge Teknisk Naturvitenskapelige Universitet, NTNU, OsloMet, Høyskolen Kristiania og særlig Regionalt senter for fedmeforskning ved universitetssykehuset St.Olav. Unge Kokker er også involvert i strategiarbeidet for innovasjon i Helse Midt-Norge.  

Stillingsbeskrivelse

Vi søker kursholder(e) til våre matverksteder i Redd smart mat-prosjektet i Oslo/Viken. På matverkstedene lager vi spennende mat av råvarer som egentlig hadde blitt kastet og lærer barn og ungdom teori og praktiske ferdigheter innen matredding og matlaging.

Engasjementet innebærer å holde 2-4 matverksteder i måneden fra og med januar 2024 og kan fint kombineres med studier eller annet deltidsarbeid.

Arbeidsoppgaver

Vi søker deg som:

Det er et pluss om du:

Fortvil ikke om du ikke kan krysse av for alt, det viktigste er at du er lærevillig og trygg på å formidle og jobbe med barn og ungdom.

Praktisk informasjon:

Ved spørsmål om stillingen kan henvendelser rettes til:

Sandra Mauer, Administrasjonsansvarlig Unge Kokker

Mail: mail@ungekokker.no

Tlf: 99388915