Matambassadør Isabel

Matverksted på SFO hos Trondheim internasjonale skole

Matambassadøren Isabel er 17 år og studere ved Trondheim katedralskole. Nå har jeg vært en matambassadør i et helt år! Hvorfor holder jeg på med dette? Fordi jeg synes det er viktig. Det er viktig for meg at vi som er eldre lærer den yngre generasjonen å spise sunt. Gjennom å lære barn å lage sunn mat som de kan lage selv så kan vi hjelpe de med å danne sunne vaner som de kan få bruk for når de blir eldre. Men jeg er også med fordi det er artig. Det er veldig artig å se at barn har det gøy på kjøkkenet siden jeg har sett at matlaging ofte har blitt forbundet med noe som er kjedelig, tar for lang tid eller noe som vi rett og slett ikke gidder. Men nå med de som deltar på våre matverksteder ser jeg at når det faktisk kommer til stykket så har de lyst til å lage mat og de liker det. Så etter ett år engasjerer jeg meg enda mer enn før og vil definitivt fortsette å være matambassadør og kanskje du som leser dette også vil det?