Kjersti Selseth

Kjersti Selseth er utdannet faglærer i ernæring, helse- og miljøfag og har master i samfunnsernæring. Hun har også erfaring fra Frisklivsentralen og innen migrasjonshelse. I over 20 år har hun jobbet med formidling av kosthold, matlaging og folkehelse.

Hun gjennomfører mat- og inspirasjonskurs med fokus matglede for de fleste aldersgrupper. Kursene har enkel, sunn og rimelig mat på menyen, og i tillegg til matglede er folkehelse og mindre matsvinn sentrale elementer. Kjøkkenet er en viktig læringsarena hvor sosiale forskjeller utjevnes og vennskap styrkes, og kursene avsluttes med et felles måltid hvor man nyter egenprodusert mat.

Kjersti er genuint interessert i å formidle kunnskap om matpakke og turmat, enkle og sunne middager, fiskemiddager og sushiretter, mat som kan lages inne på kjøkkenet eller ute i naturen. Hun viser en egen evne til å engasjere og involvere deltakerne.

Tilbakemeldinger:
Fra Ingeborg Tangeraas fagrådgiver 4H Gård Norge: «Vi er mange som er imponert over Kjersti. Hun tok praktiske utfordringer på strak arm. Veldig hyggelig bekjentskap! Både inne- og utematen smakte fortreffelig, og vertinne Karoline på Søstrene Kjevik 4H-gård var engasjert kokkelærling. Kjersti var et høydepunkt og viktig for gårdene som ofte serverer barn og unge, særlig utemat. Nydelig grønnsaksuppe og toddi ved bålet. Hvem hadde trodd det var en god mix? Toddien som ble til overs ble til bærsaus i tilslørte bondepiker til lunsj. Lekkert! Lunsjen var et mangfold av gode småretter som kan serveres både ute og inne. Alle våre ble inspirert og maten førte til enda bedre stemning rundt ei travel årsmøtehelg.Nå gleder vi oss til landsleir og håper vi får et flott samarbeid med dere i Bodø!»