Hybelmatkurs

HYBELMATKURS FOR UNGDOM MELLOM 13 OG 20 ÅR:

Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!

Nå tilbyr vi i Unge Kokker nemlig spennende og smakfulle hybelmatkurs, skreddersydd for deg mellom 13 og 20 år.

ALT DETTE FÅR DU GJENNOM KURSET:

Før eller siden ender du opp på hybel eller i leilighet, og skal klare deg uten mor og far.

Noen gleder seg, mens andre gruer seg litt. Du skal passe på egen økonomi og at tiden strekker til både skole og fritidsaktiviteter. Og ikke minst lage sunn og god mat som gjør at du har energi til alt dette!

På hybelmatkurs får du gode råd om nettopp dette. Kurset gir deg kunnskap om hvor du finner riktig informasjon om kosthold, hvordan du tenker økonomisk når du planlegger innkjøp av mat, og ikke minst tar deg med på kjøkkenet for å lage mat som er enkel, rask, smakfull og passer til matpakken så vel som hyggelige stunder med gode venner.

Fritidsklubb:

Hybelmatkurs som gjennomføres i fritidsklubb vil være et kreativt tilrettelagt fritidstilbud, som har selve matlagingen og det sosiale i fokus. Ungdom vil kunne få smarte tips om fornunftig mat og gode valg i butikken gjennom kurset. Fritidsklubbene kjenner sine ungdommer best og vi legger opp kurset etter ønske og behov.

Ta med deg disse ingrediensene på kurset:

Ditt personlige forkle

1 kg matglede

3 l lyst til å lære noe nytt og morsomt


Spørsmål og bestilling av kurs sendes til Gita@ungekokker.no eller ring 95814338.

Lik oss gjerne i sosiale media:
Facebook: https://www.facebook.com/kursungekokker/
Instagram: https://www.instagram.com/ungekokker/