Camilla – ny medarbeider i Unge Kokker

Jeg heter Camilla Castellan og jobber som prosjektmedarbeider i Unge Kokker og har bakgrunn innen samfunnsernæring, personlig trening og folkehelse. I jungelen av kostholdsråd som florerer i dag er jeg stolt av å være en del av Unge Kokker som er opptatt av å formidle enkel, positiv og evidensbasert informasjon om kosthold, med fokus på matglede. God helse skapes der vi lever livene våre og Unge Kokker kan være et bidrag til en meningsfylt fritid som gir barn og unge kunnskap om kosthold, som ikke alle lærer hjemmefra. Jeg håper mitt engasjement og kunnskap vil bidra til en positiv videreutvikling av Unge Kokker og styrke det flotte folkehelsearbeidet Unge Kokker utgjør i dag. 

Foto krediteres: UiO/Jarli & Jordan
Bildet er tatt under Ombruksuka på UIO i mai 2019