Sommerjobb for ungdom og sommerstilling som prosjektleder
Matredderguider og prosjektleder, sommerens viktigste og morsomste sommerjobber!
Unge Kokker tilbyr sommerjobb til ungdom og unge voksne i MATREDDERHUSET.
Matredderhuset skal være et inspirasjonscamp til å redusere matsvinnet.
Her vil det være stasjoner med ulike oppgaver og informasjon. Vi lærer om holdbarhet, hvordan utnytte råvarer og ulike oppskrifter på sunn og smaksrik mat. Vi forteller hvordan du lager smoothie, supper fra bunnen av, har quiz og mye mer. Matredderhuset vil ha lokasjon i Munkegata 31 i Midtbyen ( gamle Platekompaniet).
Matredderguide
Arbeidsoppgaver:
- registrere og ta imot deltakere i Matredderhuset
- gruppeleder på stasjonene
- svare på spørsmål fra besøkende
- klargjøre for aktiviteter med opp- og nedrigging.
- promotere Matredderhuset ved å dele ut informasjon/flyers
- sørge for at retningslinjer for covid-19-instrukser blir fulgt
- annet forefallende arbeid
Aldersgruppe: 16-25 år
Hvem er du?
Du må like å snakke med mennesker du ikke kjenner, og det er en fordel om du jobber selvstendig. Det er også fint om du er opptatt av mat, matsvinn og miljø, men det er ikke et krav da du vil få opplæring. Det viktigste er at du vil inspirere andre unge til å bli en matredder!
Sosiale medier
Arbeidsoppgaver:
Leter du etter sommerjobb og kan sosiale media?
Synes du det er gøy å snakke med folk du ikke kjenner?
Kan du å skrive korte tekster?
Synes du matsvinn er viktig?
Synes du at barn og ungdom bør lære å lage og spise smart mat?
Kan du ta kule, morsomme, interessante bilder eller videoer med mobilen din? Samt fortelle matsvinn facts til andre barn, unge og voksne.
CV kan inneholde tidligere arbeidserfaring, skole, interesser, bilder eller video du har laget.
Det du lager vil bli publisert i sosiale media som instagram, facebook samt mulighet for vår hjemmeside.
Fortell oss hvorfor vi skal velge akkurat deg? Erfaringer fra egne sosiale media kontoer kan også være relevant.
Om det er deg – så ta kontakt med oss!
Varighet og oppstart for matreddeguide og jobb med sosiale media:
Varighet 3 uker.
Oppstart: Lørdag 11 juli til og med 31 juli, og du må kunne jobbe hele perioden.
Det er forespeilet 15-17 arbeidsdager i perioden.
Åpningstid: kl 5 t pr dag – i tillegg kommer forberedelser før man åpner og rydding etter stengetid.
Søknadsfrist: 9 juli
Skriv hvilken av stillingene du søker på.
Send en kort søknad og cv om deg selv til Gita@ungekokker.no
Prosjektleder
Arbeidsoppgaver:
- overordnet ansvar for gjennomføring og daglig drift
- sørge for at retningslinjer og rutiner for covid-19-instrukser blir fulgt
- inspirere og veilede matredderguidene
- svare på spørsmål fra besøkende
- være et positivt og inspirerende ansikt utad
- annet forefallende arbeid
Ønsket kompetanse og erfaring:
- Relevant arbeidserfaring og/eller utdannelse knyttet til folkehelsearbeid, barn og ungdom er en fordel
- Engasjement og interesse for miljø og matsvinn
- Interesse for og/eller erfaring med ideelle organisasjoner
- Personlig egnethet vil bli vektlagt like mye som formell bakgrunn
- Erfaring med prosjektarbeid
- God kommunikasjonsevne
- Kan excel o.l
Vi søker etter en person:
- som er selvstendig og ansvarsbevisst
- som er løsningsorientert og fleksibel
- som er engasjert og har høy arbeidsmoral
- og kan jobbe selvstendig
- vi vil vurdere kandidater i alle aldre forutsatt høy motivasjon for stillingen
Alder: 20 år og oppover
Varighet og oppstart:
Oppstart: Lørdag 10 juli til og med 31 juli, og du må kunne jobbe hele perioden.
Det er forespeilet 18 arbeidsdager i perioden.
Åpningstid: kl 5 t pr dag – i tillegg kommer forberedelser før man åpner og rydding etter stengetid.
Søknadsfrist: 9 juli
Send en kort søknad og cv om deg selv til Gita@ungekokker.no
Om Unge Kokker
Unge Kokker har 10 års erfaring i arbeidet med å bedre kunnskap om mat og folkehelse i hele Norge. Vi har som utgangspunkt at kunnskapsbasert matglede skal være et viktig virkemiddel i alt vårt arbeid. Vi har omfattende erfaring med kurs og foredrag for barn og ungdom, og har nært samarbeid med kokker som har god faglige kompetanse på området sunn mat og folkehelse.
Vi samarbeider med forskningsinstitusjoner knyttet til Norge Teknisk Naturvitenskapelige Universitet, NTNU, dette gjelder særlig Regionalt senter for fedmeforskning ved universitetssykehuset St.Olav. Unge Kokker er også involvert i strategiarbeidet for innovasjon i Helse Midt-Norge.
Samarbeidspartnere:
Midtbyen Management
Matsentralen Trondheim
Too good too Go
Matredderhuset støttes av:
Trondheim kommune og Miljøenheten
og sponses av:
EC. Dahls Eiendom
Ungdom i arbeid støttes av:
Sparebanken 1 Midt Norge