Sommerjobb i Unge Kokker?

Sommerjobb i Unge Kokker i Trøndelag

Matredderguider og SoMe-ansvarlige, sommerens morsomste sommerjobber!

Unge Kokker ansetter ungdom til prosjektet Smart Sommer 2021 Trøndelag.

Se nærmere beskrivelse av sommerjobbene under 👇

Smart sommer 2021 skal tilby gratis sommeraktiviteter for barn og unge i Sør-Trøndelag. Unge Kokker vil holde inspirerende matlagingskurs for ulike lag og foreninger i kommuner sør i Trøndelag og på Trøndersk Matfestival. Det vil også bli satt opp et Matreddertelt i 4 kommuner, som skal være et inspirasjonssted til å redusere matsvinnet. Her vil det være stasjoner med ulike oppgaver og informasjon. Vi lærer om holdbarhet, hvordan utnytte råvarer og ulike oppskrifter på sunn og smaksrik mat. Vi forteller om hvordan å lage smoothie, suppe fra bunnen og mye mer. 

SoMe-ansvarlige Smart Sommer 2021:

Lyst å ha sommerens kuleste jobb?

Vi ser etter to engasjerte og inspirerende personer som ønsker å skape oppmerksomhet og fremme Unge Kokkers arbeid i sosiale medier. Som SoMe-ansvarlig vil du jobbe noen timer ukentlig fra uke 25 til uke 31.

Hvem er du?

Som SoMe-ansvarlig må du like å stå både foran og bak kamera. Du må være en utadvendt, sosial, kreativ og positiv person med et glimt i øyet. Ha et genuint ønske om å motivere og inspirere barn og ungdom til å lage og spise smart mat, samt redusere matsvinn. Du bør ha erfaring med å redigere korte videoer og publisering på instagram og facebook. Vi ser etter to engasjerte og inspirerende personer som ønsker å skape oppmerksomhet og fremme Unge Kokkers arbeid. 

Arbeidsoppgaver SoMe-ansvarlig:

Sommerjobben støttes av Gjensidigestiftelsen. 

Matredderguider Sommer 2021:

Unge Kokker søker to engasjerte matredderguider mellom 16-24 år til Matredderteltet vårt. Du skal besøke 4 ulike kommuner fordelt på 6 arbeidsdager i tidsrommet 29. juli til 7. august. Jobben inkluderer en overnatting i norddelen av Trøndelag. 

Hvem er du?

Som Matredderguide må du like å snakke for mennesker du ikke kjenner, og det er en fordel om du jobber selvstendig. Du må være positiv, engasjert og serviceinnstilt. Det er også fint om du er opptatt av mat, matsvinn og miljø, men det er ikke et krav da du vil få opplæring. Det viktigste er at du vil inspirere andre unge til å bli en matredder!

Arbeidsoppgaver Matredderguide:

Sommerjobben støttes av Sparebank 1 SMN og Oi Trøndersk matfestival.

Hvordan søker du?

Send en kort søknad om deg selv til mail@ungekokker.no

Søknadsfrist: Torsdag 17. juni

Skriv hvilken av stillingene du søker på (SoMe-ansvarlig, Matredderguide, eller begge)

Om Unge Kokker

Unge Kokker har 11 års erfaring i arbeidet med å bedre kunnskap om mat og folkehelse i hele Norge. Vi har som utgangspunkt at kunnskapsbasert matglede skal være et viktig virkemiddel i alt vårt arbeid. Vi har omfattende erfaring med kurs og foredrag for barn og ungdom, og har nært samarbeid med kokker som har god faglige kompetanse på området sunn mat og folkehelse. 

Vi samarbeider med forskningsinstitusjoner knyttet til Norge Teknisk Naturvitenskapelige Universitet, NTNU, dette gjelder særlig Regionalt senter for fedmeforskning ved universitetssykehuset St.Olav. Unge Kokker er også involvert i strategiarbeidet for innovasjon i Helse Midt-Norge. 

Blimed2021 Unge Kokker