Unge Kokker + Omattatt

Nytt liv til brune bananer!

Sommeren er i gang, og det samme er sommeraktivitetene for barn og ungdom. Vi i Unge Kokker gleder oss til å komme på besøk på ulike leirer og møteplasser i sommer.

Vi har blant annet kickstartet sommeren med smoothieverksted for Omattatt i Asker kommune. Omattatt er et kreativt ombruksverksted, hvor barn og ungdom lærer å se ressursene i det vi kaster og omskape materialer til noe «nytt». Og det er nettopp det vi gjør med maten gjennom vårt prosjekt, Redd smart mat! Her forvandles myk frukt, slappe grønnsaker, brune bananer og skviste bær til smoothie i alle regnbuens farger! De brune bananene smaker søtt og godt og passer perfekt i smoothie. Smoothieverksted er en miniversjon av matsvinn-kursene som starter opp til høsten.

Kreative smoothie-kokker!

Vi gleder oss til fortsettelsen og til flere kurs for lag, foreninger, klubber m.m. i Oslo og Viken.

Bli med og redd mat du også! Ta kontakt på kontakt@ungekokkker.no for å høre mer om kursene.

Ta kontakt med oss for påmelding!